Type TL

In deze 2-onder-1-kap woning ervaart u elke dag een vakantiegevoel. Bouwnummer 87 en 91 hebben een royale achtertuin die direct aan het water grenst. U heeft de mogelijkheid om een vlonder te maken aan het water, zodat u in de zomer kunt genieten van de zon aan het water en in de winter misschien wel kunt schaatsen. Dat wordt genieten!

WONINGTYPE TL

BNR 87, 89 en 91

Bnr

87, 89, 91

Woningtype

TL

GBO

132 - 156 m2

Kamers

6

De andere types

Woningype V (VRIJSTAAND)

Vrijstaande woning Bnr 86 Deze vrijstaande woning trekt direct de aandacht, het is een pareltje in de wijk. De royale woning is ruim opgezet en heeft een tuin aan alle zijden. Het kavel is diep en aan twee zijden is het omsloten door water. De woning is standaard voorzien van een uitbouw, tuinkamer en geïsoleerde garage.

Woningype Td (DWARSKAP)

2-onder-1-kap woning Bnr 88, 90, 92 Bent u op zoek naar een bijzondere woning? Dan past deze 2-onder-1- kap woning woningtype TD bij u. Woningtype TD heeft een dwarskap. Deze prachtige 2-onder-1-kap woning is luxe en ruim ingedeeld. Alle drie de bouwnummers zijn anders, hierdoor komt er een grote variëteit van woningen in het plan er is voor iedereen wel wat wils!

Wilt u niets missen? Meldu aan voor de nieuwsbrief

    Ik wil op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen en events van Waterrijk Wonen

    © Copyright 2022 - Waterrijk wonen • 7 nieuwe, toekomstgerichte woningen in Nieuw-Lekkerland