Waterrijk wonen in Nieuw-Lekkerland

In nieuwbouwproject Waterrijk Wonen worden 7 toekomstgerichte woningen gerealiseerd. 6 ruime twee-onder-een-kap woningen (dwarskap en langskap) en 1 vrijstaande woning.

Bereikbaarheid

In nieuwbouwproject Waterrijk Wonen worden 7 toekomstgerichte woningen gerealiseerd. Namelijk 6 ruime twee-onder-een-kap woningen (dwarskap en langskap) en 1 vrijstaande woning.

Wonen in Nieuw-Lekkerland betekent rustig leven met veel buitenruimte, met een rijke historie, goede voorzieningen in een prachtig landschap.
Molenlanden dankt haar naam aan de talloze windmolens die op haar grondgebied staan, waaronder de beroemde Kinderdijkse molens. Het is een waterrijk gebied dat voor ongeveer 10% bestaat uit meren en vaarten.

Waterrijk Wonen in Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland

De polders en het waterland zijn een schitterend decor voor een heerlijke picknick, of ontspannen wandeling, boottocht of fietsroute met vrienden en familie. Er zijn goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport en vrije tijd.

Heerlijk leven in een dorpse sfeer, met alle gemakken bij de hand. Het aangename woonklimaat, gecombineerd met de uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in deze nieuwe woonomgeving.

3 woningtypes

Woningype V (VRIJSTAAND)

Vrijstaande woning
Bnr 86
Deze vrijstaande woning trekt direct de aandacht, het is een pareltje in de wijk.
De royale woning is ruim opgezet en heeft veel diepte. De woning is standaard voorzien van een tuinkamer. De zolder-verdieping is al compleet ingedeeld met twee kamers…

KENMERKEN

Woningype Tl (LANGSKAP)

2-onder-1-kap woning
Bnr 87, 89, 91
In de langskap zijn standaard al een dakkapel voor en
achter opgenomen, voor de twee zolderkamers.
Bwnr 87 en 89 hebben, t.o.v. bwnr 91, nog meer
ruimte op de begane grond doordat deze woningen al
standaard …

KENMERKEN

Woningype Td (DWARSKAP)

2-onder-1-kap woning
Bnr 88, 90, 92
Dit type heeft een dwarskap (aan de zijgevelzijde), zo
is er voldoende ruimte voor twee mooie slaapkamers op de zolderverdieping. Alle 3 de woningen zijn op de begane grond anders ontworpen, zo heeft u nog meer keus. Bnr 88 heeft standaard een uitbouw …

KENMERKEN

Wilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief

    Ik wil op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen en events van Waterrijk Wonen

    © Copyright 2022 - Waterrijk wonen • 7 nieuwe, toekomstgerichte woningen in Nieuw-Lekkerland